KeyDb- password manager


   Keydb este un manager de parole, gratuit si portabil. Cu acest program puteti crea si stoca parole puternice aleatorii cerute de multe dintre site-urile de azi. Keydb promoveaza utilizarea de parole puternice si unice pentru site-urile care necesita inregistrare securizata. Fiind portabil, puteti utiliza cu usurinta Keydb de pe un stick USB sau un dispozitiv de stocare similare si aveti întotdeauna acces la parolele.

    1. Pentru a utiliza acest program, descarcati programul, extrageti programul din arhiva intr-un folder, dupa care executati programul.La deschiderea programului, dati clic pe butonul Create Database.

    2. Alegeti locatia unde salvati fisierul(va recomand sa alegeti locatia in folder-ul in care se afla executabil-ul programului, pentru a putea utiliza programul de pe un stick USB), introduceti Master Password, confirmati parola si apasati butonul Create.

    3. Introduceti din nou Parola Master pentru a putea utiliza programul.

    4. Pentru a crea o parola, dati clic pe Add/Edit.

    5. Alegeti categoria dorita, Banking, E-mail, etc, introduceti Record Name, User Name si Password, setati numarul de litere si simbol-uri din care sa fie creata parola, apasati butonul Generate Password, Save si Done.La fiecare utilizare a programului Keydb, trebuie sa introduceti Master Password.

 

Home  Keydb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s