BitDefender Duqu removal tool


   Bitdefender Removal Tool este un program gratuit de securitate, special conceput pentru a va proteja de keylogger-ul Rootkit.Duqu.A.Acesta are o multitudine de caracteristici cu virusul Stuxnet care a fost utilizat in luna septembrie 2010, pentru a compromite programul nuclear Iranian.Acest virus este construit pe o tehnologie relativ veche, dar infectiile pot duce la furtul de informatii confidentiale, pierderea de proprietate intelectuala si alte riscuri asociate cu prezenta acestui keilogger.Pentru a incepe, trebuie sa descarcati programul, il dezarhivati, il rulati si apasati butonul Start Scan pentru a incepe procesul de scanare.In cazul in care a fost gasita o infectie, trebuie sa reporniti PC-ul.

 

 

Ce este Rootkit.Duqu.A?

 

Rootkit.Duqu este un nou mesaj de amenintare care combină tehnologia de Stuxnet militar de calitate, cu un keylogger avansat si aplicarea backdoor. Datorita tehnologiei sale rootkit, malware-ul poate ramane ascuns din partea utilizatorului, sistemul de operare si chiar de la utilitati antivirus regulate.

La fel ca predecesorul sau – rootkit Stuxnet – Rootkit.Duqu.A este semnat digital cu un certificat digital furat, care a fost revocat in timp. Acest lucru ii permite sa se instaleze pe ambele sisteme de operare 32 si 64-biti pe platformele Windows de la Windows XP pana la Windows 7.

Rootkit Duqu ruleaza pe calculator timp de 36 de zile si colecteaza orice fel de informatii introduse prin intermediul tastaturii, inclusiv parolele, e-mail sau conversatiile IM. Dupa ce se termină perioada de „supraveghere”, rootkit-ul se elimină din sistem, impreuna cu componenta de keylogger.

 

Home  Bitdefender Duqu.A Removal Tool

2 gânduri despre &8222;BitDefender Duqu removal tool&8221;

  1. Dupa instalarea unui astfel de program sau unul de optimizare a PC-ului trebuie sau e mai bine sa-i dam un restart la PC sau nu mai e nevoie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s