zeZebra- trimiteti fisiere de dimensiuni mari


  Exista numeroase servicii on-line si programe care pot fi utilizate direct de pe Desktop care va permit sa transferati fisiere utilizand P2P, dar cele mai multe dintre ele sunt destul de lente si nu ofera nici un fele de securitate sau sunt limitate in ceea ce priveste dimensiunea fisierelor.zeZebra este un program gratuit cu ajutorul caruia puteti transfera fisiere utilizand P2P intr-un mod foarte simplu, fara nici un fel de limita pentru dimensiune si va permite sa ajustati viteza de transfer si ofera posibilitatea sa setati numarul maxim de fisiere care pot fi transferate simultan.Programul include un manager de contact, care este foarte util pentru a salva contacte si sa le gasiti rapid.

 

 

 

Dupa instalarea programului  trebuie sa introduceti numele, adresa de e-mail si o poza de profil.Programul nu necesita un cont de utilizator, datele introduse sunt pentru a va recunoaste cu usurinta persoanele cu care faceti transfer de fisiere.Pentru a trimite fisiere, dati click pe butonul Send New File, adaugati fisierul dorit si alegeti clientul de e-mail prin care doriti sa trimiteti fisierul.Destinatarul primeste un linck ce contine adresa URL de unde poate descarca fisierul trimis.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

 

 

HOME  zeZebra

5 gânduri despre &8222;zeZebra- trimiteti fisiere de dimensiuni mari&8221;

  1. L-am încercat am făcut cont,am trimis unui amic,i-am cerut să-mi trimită și el și nimic. Am căutat în My Received Files->Incoming fișierul care și-l crează și nimic ,nu face ce spune ori ceva nu merge-L-ai testat?…

  2. Pe http://www.Fastupload.ro poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
    Si pe http://www.Fastupload.ro este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
    Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
    Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
    Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s