Free Video to GIF Convertor- convertiti fisiere video in GIF


   Free Video to GIF Convertor este un program gratuit pentru conversia unui fisier video in GIF.Acest program va permite sa cinvertiti fisiere video din cele mai populare formate, cum ar WMV, AVI, MPEG, FLV, MOV, MP4, VOB, 3GP, etc.In cazul in care programul se confrunta cu marimea unui video, aveti posibilitatea sa taiati videoclip-ul in segmente si sa-l ciovertiti in GIF si sa reglati viteza de animatie GIF.

 

 

 

   Dupa instalarea si rularea programului, adaugati fisierul video, reglati inaltimea si latimea GIF-ului de iesire, etc, si apasati butonul Next.Aici puteti elimina cadrele nedorite, puteti regla culorile, viteza de redare si apasati butonul Make GIF, pentru a crea GIF-ul animat din videoclip-ul adaugat.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows.

HOME  Free Video to GIF Converter

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: