Movie Subtitler- incorporati subtitrari in filme


   Movie Subtitler este un program gratuit si portabil care va permite sa incorporati permanent subtitrarea intr-un film.Pentru a incepe, deschideti programul, in prima caseta, de la butonul Browse, introduceti fisierul care contine filmul, iar in a doua caseta adaugati fisierul ce contine subtitrarea filmului si apasati butonul Apply Subtitles, procesul dureaza cateva minute.Dupa terminarea procesului puteti sterge fisierul ce contine subtitrarea si daca vizualizati filmul, ve-ti vedea ca subtitrarea este introdusa in film.Daca aveti un film impartit in doua parti, nu puteti integra subtitrarea in film.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista si Windows7.

HOME   Movie Subtitler

9 gânduri despre &8222;Movie Subtitler- incorporati subtitrari in filme&8221;

  1. In a doua caseta cum adaug fisierul ce contine subtitrarea filmului? Adica subtitrarea trebuie sa o am deja in pc sau o descarca aplicatia de pe net?

  2. unde se salveaza produsul finit ca sa zic asa?exista director presetat ca eu nu l-am gasit nicaieri desi programul a indicat „done”

  3. Se poate schimba fontul, ca mărime și formă? Se pierde mult din calitatea fișierului final. Se poate evita acest lucru? Mulțumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s