Adaugati optiunea Accessories in meniul contextual Windows8


   In versiunile anterioare de Windows, in meniul start este un dosar numit Accessories, care ofera acces rapid la instrumente, cum ar Notepad, calculator, Paint, Linie de comanda, etc.O data cu noul ecran de pornire din Windows8, nu mai avem acces la butonul start pentru a accesa folder-ul Accessories.Pentru a putea utiliza aceasta optiune si in Windows8, descarcati arhiva rar, extrageti continutul intr-un folder, deschideti folder-ul si deschideti cheia de registru Add Accessories in context menu, apoi dati click pe butonul Yes si OK.Dupa terminarea acestor pasi, dati click dreapta pe desktop si puteti vedea meniul Accessories adaugat.Daca doriti sa eliminati acesta optiune din  meniul contextual, deschideti cheia de registru Remove Accessories From context menu > Yes > OK.

 

 

HOME   Add Accessories

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

8 Responses to Adaugati optiunea Accessories in meniul contextual Windows8

 1. SoriN says:

  Este o treabă bună mai ales dacă nu ai monitor touch-screen dar o întrebare de începător : care arhivă ? de unde ?

  • ionas2 says:

   Fisierele care adauga aceasta optiune in meniul contextual sunt intr-o arhiva RAR, cine doreste poate sa extraga fisierele intr-un folder, mie personal nu imi place sa execut fisiere dintr-o arhiva.

 2. SoriN says:

  Salut din nou !

  Am două întrebări .
  1 M-am jucat până acum cu win 8 în virtual box şi mi-a plăcut . Care este părerea ta sinceră , merită să-l instalez în dual boot cu win 7 ? sau are erori ? Mă gândesc că poate l-ai încercat aşa 2 Optiunea accesorii despre care scrii aici merge şi în win 7 ?

  Mulţumesc !

  • ionas2 says:

   Optiunea Accessories merge si in win7, Iar despre win8 in dual boot cu win7 spun ca merge incercat, de cat timp il folosesc in dual boot nu au aparut nici un fel de erori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: