Bitdefender DNS Changer Detector- verificati daca PC-ul a fost infectat cu virusul DNSChanger


Am prezentat mai multe solutii pentru evaluarea setarilor pentru virusul DNSChamger si doresc sa prezint un instrument si de la Bitdefender.Acesta se numeste Bitdefender DNS Changer Detector care este unprogram gratuit si portabil, cu ajutorul acestui instrument puteti verifica daca PC-ul este infectat cu Virusul DNSChanger care directioneaza calculatorele infectate catre website-uri false, care au fost create special de infractori cibernetici, in scopul unor escrocherii prin modificarea setarilor DNS.Pe data de 9 ilie, vor fi scoase din circuit toate serverele substituit, iar acest lucru face aproape imposibil accesul la internet pentru calculatoarele infectate cu DNSChanger.Pentru a verifica daca PC-ul a fost infectat, rulati programul si dati click pe butonul Scan.In cazul in care PC-ul nu a fost infectat, se afiseaza mesajul Your DNS settings are okay.

Bitdefender recomanda urmatorii pasi pentru a repara sistemul in cazul in care acesta a fost infectat:

1.     Mai intai eliminati virusul de pe computer. Setarile DNS au fost cel mai probabil schimbate de o infectie activa pe calculator. Rulati QuickScan care va spune în 60 de secunde daca sistemul este sau nu infectat si stergeti manual virusul DNS Charger. Alternativ puteti opta pentru instalarea unei versiuni de 30 de zile a Bitdefender Internet Security 2012 care va curata automat sistemul. Este obligatoriu sa curatati calculatorul inainte de schimbarea setarilor DNS, altfel, riscati ca virusul din calculator sa va schimbe setarile la loc.

2.     Rulati unealta DNS Changer Detector si lasati-o sa schimbe setarile DNS. In functie de tipul de conexiune, acest instrument  va incerca sa repuna setarile DNS recomandate si va va informa daca problema a fost rezolvata sau nu.

HOME   Bitdefender DNS Changer Detector

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

2 Responses to Bitdefender DNS Changer Detector- verificati daca PC-ul a fost infectat cu virusul DNSChanger

  1. Kor says:

    Nu inteleg de ce DNS Changer Detector nu se poate descarca direct de pe site-ul oficial Bitdefender. Mai mult, pe site-ul Bitdefender nu exista nimic, nici un comentariu, nici un anunt, nici o aluzie despre acesta unelata. Sau n-am cautat eu bine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: