Plan de upgrade pentru Windows8


   Microsoft a anuntat ca nu doar Windows7 accepta upgrade, ci si Windows Vista si Windows XP cu cateva restrictii legate de upgrade-urile la sistemele de operare mai vechi.Upgrade la Windows8 standard se poate face de la Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic si Windows 7 Home Premium cu pastrarea setarilor, a fisierelor personale si a aplicatiilor instalate.Upgrade-ul la Windows 8 Pro se poate face in aceleasi conditii, de la sistemele de operare Windows 7 Stater, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional si Windows 7 Ultimate, iar upgrade-ul la Windows 8 Enterprise este disponibil doar pentru sistemele de operare Windows 7 profesional si Windows 7 Enterprise.

 

 

Upgrade pentru Vista si XP la Windows 8:

   Upgrade-ul pentru Vista fara SP1 se pot face doar la Windows 8 si se pastreaza doar fisierele personale, daca SP1 este instalat, setarile sistemului de operare vor fi pastrate, dar aplicatiile instalate pe Vista nu pot fi transferate pe Windows 8.Pentru Windows XP se poate face upgrade la Windows 8 numai daca este instalat SP3 si vor fi pastrate numai fisierele personale.

   Microsoft a anuntat ca sunt posibile upgrade-urile si pentru sistemele de operare in care este schimbata limba interfetei, dar nu se poate face upgrade de la un Windows pe 32biti la o versiune pe 64biti.

 

Sursa   Source

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: