Bitdefender Internet Security 2012- cel mai bun scor la evaluarile independente AV-Comparatives


   Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, a obtinut cel mai mare punctaj in urma testelor derulate de organizatia independenta AV-Comparatives, in perioada martie-iunie cu Bitdefender Internet Security 2012. Dintre cele 21 de solutii evaluate, produsul Bitdefender a demonstrat cea mai buna protectie, clasandu-se pe locul unu cu 99,6 puncte din 100 si cel mai mic numar de alarme false. De asemenea, patru dintre cele cinci solutii de securitate care au obtinut cele mai mari punctaje in urma testelor AV-Comparatives si au primit distinctia Advanced Plus, folosesc motoarele Bitdefender.

 

 

   Testele AV-Comparatives

au fost realizate in sistem ’’Real World’’, adica analizeaza raspunsul produselor de securitate in conditii similare celor intalnite de un utilizator si iau in calcul intregul comportament al produselor respectiv protectia impotriva amenintarilor informatice, rata de detectie si alarmele false.

   Anterior, produsul Bitdefender s-a clasat de sase ori pe primul loc in ultimul an si jumatate in evaluarile reputatului institut german de testare AV-TEST.

 

HOME   AV-Comparatives test results

Un gând despre &8222;Bitdefender Internet Security 2012- cel mai bun scor la evaluarile independente AV-Comparatives&8221;

  1. I just couldn’t go away your site before suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person provide for your guests? Is gonna be back frequently to investigate cross-check new posts.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s