Anti-Twin- cautati si stergeti fisierele duplicat din Windows


   Anti-Twin este un program gratuit disponibil si in versiune portabila care poate cauta fisiere duplicat de pe system si va ofera posibilitatea sa le stergeti pentru a elibera spatiu pe hard disk.Anti-Twin ofera posibilitatea sa configurati parametri de cautare si puteti alege pana la doua foldere sa le scanati pentru fisiere duplicat.Programul include si subdirectoarele in mod automat pentru scanare, dar ofera posibilitatea sa dezactivati aceasta functie sis a scaneze numai fisierele din folder-ul radacina.Anti-Twin compara toate fisierele duplcat, utilizand filtre pentru a se asigura ca sunt afisate numai fisierele identice si puteti modifica metoda de comparative.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

 

 

HOME   Anti-Twin

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

2 Responses to Anti-Twin- cautati si stergeti fisierele duplicat din Windows

  1. Silvius says:

    L-am instalat si e foarte bun. Am foarte multa muzica in calculatur si… cu ocazia asta am descoperit multe duplicate care imi ocupa mult spatiu pe hard. Util. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: