Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in România


   Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anunta lansarea in Romania a generatiei de produse 2013, ce extinde protectia utilizatorului dincolo de mediul virtual si adauga un intreg arsenal de noi functionalitati celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012. Bitdefender 2013 asigura un mediu steril pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

 

 

 

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatură virtuala, astfel că niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tastează utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigură controlul terminalelor mobile chiar si atunci cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar si pe Facebook – restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametrii setati de utilizator.

Noua varianta a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este compatibila cu Windows 8.

Lansat cu o luna in urma pe pietele internationale, Bitdefender 2013 a luat deja doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, este disponibila din 24 iulie, in format electronic, la toti partenerii autorizati si pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, iar de la sfarsitul lunii august produsul va fi comercializat in format de retail si in magazinele de profil.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: