Comodo Cleaning Essentials- suita pentru scanare si montorizare a sistemului


   Comodo Cleaning Essentials este un program gratuit si portabil pentru Windows care ofera un set de instrumente pentru a indentificarea si eliminarea proceselor malware si foloseste acelasi motor motorul de scanare malware ca si Comodo Internet Security.Comodo Cleaning Essentials este format din doua tehnologii de baza, KillSwitch si Scaner Malware dar ar inclus si instrumentul AutoRuns Analizator care analizeaza programele care pornesc odata cu sistemul de operare Windows.

 

 

 

Scanner Malware:

  

Acest instrument scaneaza PC-ul pentru descoperirea si eliminarea virusilor, rootkit-urilor, verificarea fisierelor ascunse si chey-lor de registry si poate detecta driver ascunse si servicii incarcate in start-up.Scanearea poate fi efectuata in trei moduri, Smart Scan, Full Scan si Custom Scan.

 

 

 

KillSwitch:

   Acesta este un instrument avansat de monitorizare a sistemului care permite utilizatorilor sa identifice, monitorizeze sis a opreasca procesele nesigure care ruleaza pe sisteme.Acesta listeaza procesele care ruleaza si ofera detalii despre fiecare proces.

 

 

AutoRuns Analizator:

   Acest instrument scaneaza programele care pornesc in timpul procesului de boot.Acesta nu scaneaza doar programele care pornesc in timpul procesului de boot, dar si fisiere DLL, driverele care se incarca automat in timpul procesului de boot, suplimente Interenet Explorer, servicii, etc. si va avertizeaza in momentul in care sunt gasite servicii periculoase si permite dezactivarea sau stergerea acestora din system.

  Instrumentele mentionate mai sus pot fi utilizate din meniul Tools a instrumentului de scanare malware sau pot fi rulate de la executabil-ele aflate in folder.

 

HOME   Comodo Cleaning Essentials

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: