Schimbare in managementul Bitdefender România


   Valentin Jurcut preia conducerea operatiunilor comerciale ale Bitdefender din România si va coordona relatiile companiei cu partenerii locali, segmentul de business, precum si cel al clientilor consumatori individuali.

   Valentin Jurcut a ocupat anterior pozitia de General Manager Support and Services in Bitdefender, iar de la 1 iunie 2012 a preluat functia de Enterprise Sales ad Services Director pentru Europa Centrala si de Est. Valentin Jurcut are o experienta comerciala de peste 15 ani in domenii precum servicii financiare, telecomunicatii si IT.

 

 

 

 

Răzvan Vâlceanu, cel ce a condus operatiunilor locale ale Bitdefender in ultimii 5 ani, va prelua conducerea business-ului Bitdefender pe segmentul consumatorilor individuali si al companiilor mici si medii din Europa Centrala si de Est, Turcia si Israel.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: