HideMan- VPN gratuit pentru Windows


   Hideman este un VPN(Virtual Private Network) gratuit pentru Windows si Android, care poate aloca rapid o adresa IP din mai multe tari si va poate ajuta sa ocoliti restrictiile bazate pe locatie si puteti accesa site-uri blocate la nivel local.VPN suporta IP-uri din Canada, Australia, Franta, Germania, Cehia, Olanda, Singapore, Rusia, Panama, Marea Britanie, SUA si Ucraina.Programul este foarte usor de folosit, dupa instalare, la prima deschidere a programului, acesta va detecta automat tara si IP-ul si puteti selecta manual tara pentru afisarea IP-ului respectiv.In cazul in care nu doriti sa selectati manual tara, dati click pe butonul Connect.

 

   Singurul dezavantaj a acestui VPN, este ca versiunea gratuita nu poate fi folosita mai mult de trei ore pe saptamana, iar preturile sunt disponibile incepand cu 3$ pentru o saptamana, 9$ pentru o luna, 15$ pentru doua luni, 39$ pentru 6luni si 69$ pentru un an.

 

HOME   Hideman

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: