Bitdefender- pentru a saptea oara in topul industriei de securitate la testele AV-TEST


   Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, s-a clasat din nou, pentru a saptea oara in ultimul an si jumatate, pe primul loc dupa sesiunea de evaluare derulata de organizatia independenta AV-TEST in lunile mai si iunie.Produsul romanesc Internet Security 2012 a obtinut 17 puncte din 18 posibile si si-a mentinut pozitia de lider al industriei, in fata altor 24 de solutii antivirus.Bitdefender a obtinut un maximum de 6 puncte la testarea capacitatii de curatare si reparare a sistemului in urma unei infectii. La categoriile Protectie si Usurinta in utilizare produsul a obtinut 5,5 puncte.

 

 

 

’’Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin după mai bine de un an de premii și distincții de recunoaștere a performanțelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o bază solidă și energie sporită de a dezvolta noua noastră linie proaspăt lansată, Bitdefender 2013. Aștept cu interes următoarele testări’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam din Bitdefender.

’’Bitdefender a avut rezultate extraordinar de bune la testările ce au avut loc pe parcursul anului trecut cu linia de produse 2012. Echipa noastră este nerăbdătoare să evalueze generația 2013, într-o nouă rundă de teste riguroase. Vom fi cu ochii pe Bitdefender în rundele viitoare’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

 

   Institutul AV-TEST cu sediul in Magdeburg, Germania, este o companie de analiza de software antivirus, o autoritate in industria globala de securitate informatica.

   Pentru mai multe detalii cu privire la rezultatele AV-TEST, precum si un istoric al testelor, accesati http://www.av-test.org/en/tests/.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: