Bitdefender se aliaza cu Fredo&Pid’jin intr-un proiect experimental


   Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, lanseaza un parteneriat experimental de publicitate cu Fredo&Pid’jin, website-ul cu benzi desenate cunoscut in toata lumea pentru umorul subtil si usor malitios, cel mai de succes webcomic romanesc.

   Acordul cu Fredo&Pid’jin ofera Bitdefender expunere pe termen lung, catre o audienta pasionata de tehnologie, ce numara deja 3 milioane de persoane la nivel global. Aproximativ 70% din publicul Fredo&Pid’jin provine din Statele Unite ale Americii si Canada, iar vizitatorii din România au o pondere de 5%.

 

 

E o abordare personalizata si foarte flexibilă de promovare a unui brand, diferita de modelul campaniilor standard. Credem ca am reusit ss balansam foarte placut problema monetizarii si mentinerea integritatii creative’’, spune Eugen Erhan, cofondator Fredo&Pid’jin.

Bitdefender este cel mai bun antivirus tocmai pentru ca inovam in permanenta, cautam mereu ceva si mai bun si incercam tot ceea ce este nou. Asocierea dintre un producator de securitate si un webcomic este o premiera pentru ambele industrii si ne ofera oportunitatea de a comunica intr-o forma neconventionala cu o audienta specializata, tehnica’’, a spus Catalin Cosoi, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: