A inceput inregistrarea pentru oferta de upgrate la Windows 8


   Microsoft a confirmat la sfarsitul lunii Mai ca permite utilizatorilor care achitioneaza un PC cu Windows 7 preinstalat intre 2 iunie 2012 si 31 ianuarie 2013, pot face upgrade la o versiune de Windows 8.Utilizatorii care au achizitionat sau urmeaza sa achizitioneze un PC cu Windows 7, pot sa se inregistreze pentru oferta de upgrade.La data de lansare oficiala a sistemului de operare Windows 8, pe data de 26 octonbrie 2012, utilizatorii care sunt inregistrati pentru oferta de upgrade vor primi codurile promotionale prin e-mail.

 

 

 

   Aceste coduri promotionale ofera persoanelor care au achizitionat un PC cu Windows 7, pretul de upgrade de 14,99$ si se pot inregistra pana pe data de 28 februarie 2013.Utilizatorii care nu pot optine aceasta oferta, pot face upgrade la pretul de 39,99$.

   Oferta este limitata pentru clienti individuali (de ex., utilizatori casnici, studenti si pasionaţi), care achizitionează un PC calificat. Intreprinderile comerciale nu sunt eligibile pentru participare. Un PC calificat este un PC nou achizitionat in perioada promotiei, cu un Certificat de autenticitate OEM Windows 7 valabil si o cheie de produs pentru acesta si avand preinstalat:

  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate

   Pretul promotional este limitat la o singura oferta de upgrade per PC calificat achizitionat si la maximum cinci oferte de upgrade per client.

 

 

HOME   Windowsupgradeoffer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s