Clueful- aplicatia retrasa de Apple din AppStore revine sub forma unei platform Web


   Clueful este o aplicatie de securitate care a fost retrasa de Apple din AppStore, aceasta ajuta posesorii de iPhone sa recunoasca aplicatiile care incalca intimitatea.Bitdefender a lansat aplicatia Clueful pe o platforma web ce emuleaza aplicatia lansata initial pe sistemul de operare iOS.Clueful adauga functionalitati extinse pentru ca utilizatorii sa poata verifica gratuit, toate privilegiile aplicatiilor pe care le au deja pe iPhone sau urmeaza sa le instaleze.

 

 

 

   Se pot indentifica programele neglijente cu parolele sau cu datele de autentificare a utilizatorilor, care urmaresc locatia posesorilor de iPhone, citesc sau utilizeaza lista de contacte, calendarul sau epuizeaza bacteria telefonului.Utilizatorii pot sti dinainte ce aplicatii afiseaza reclame si care monitorizeaza comportamentul de utilizare a telefonului.

iPhone-ul este un dispozitiv extrem de personal, pentru că stochează volume foarte mari de informații private valoroase pentru cei care știu să le monetizeze. O aplicație cu facilitățile Clueful este mult prea utilă și furnizează informații mult prea importante pentru utilizator a sta departe de public. Vom reveni curând și cu alte vești legate de Clueful’’, spune Cătălin Coșoi, Chief Security Researcher la Bitdefender.

 

 

HOME   Clueful

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: