Click2Mobile- convertiti clipuri video pentru smartphone


  Click2Mobile este un program gratuit cu ajutorul caruia puteti converti fisiere video pentru smartphone-uri Android, iPhone, iPod Touch, iPad si tablete cu sistemul de operare Android.Programul este foarte usor de utilizat, dupa instalare, rulati programul si dati click pe butonul Browse pentru a adauga un fisier video si dati click pe butonul Continue.

 

 

 

 

 

  

Se va deschide o noua fereastra cu optiunile de conversie care va permite sa selectati tipul de dispozitiv, calitatea si optiunea care va permite sa modificati nivelul volumului video de la 25% pana la 400%, dupa care puteti introduce optional informatii de metadate, cum ar fi titlul, artist, album sau anul si dati click pe butonul Convert.De asemenea, programul Click2Mobile se adauga la instalare si in meniul contextual (click drepta)pentru o conversie mai rapida a fisierelor video. Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

 

HOME   Click2Mobile

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: