Bitdefender Mobile Security- maxima protectie si consum minim de energie la testele independente pe Android


  Bitdefender Mobile Security s-a clasat in topul industriei de solutii de securitate pentru mobile atat la protectia impotriva virusilor de Android, cat si din punct de vedere al impactului pe care il are asupra bateriei telefonului, potrivit testelor realizate de organizatia independenta de analiza AV-Comparatives.Testarea realizata de AV-Comparatives pe 13 produse software de securitate pentru Android a relevat ca Bitdefender Mobile Security se claseaza in categoria produselor de top in ceea ce priveste protectia impotriva virusilor. BMS a identificat intre 98 si 100% din virusii de Android, din mai mult de 18.000 de aplicatii periculoase.

Când am început proiectul Bitdefender Mobile Security ne-am propus să realizăm cea mai bună soluție de securitate pentru protecția smartphone-urilor – o soluție care să detecteze toate tipurile de amenințări ce țintesc direct utilizatorii de Android și, în același timp, să aducă funcționalități adiționale de securitate esențiale unui utilizator de smartphone.
Rezultatele AV-Comparatives reprezintă confirmarea că am reușit ceea ce ne-am propus. Pe scurt, posesorii de smart-phone-uri pot instala BMS pentru ca apoi să uite și de viruși și consumul bateriei’’, spune Alexandru Bălan, Senior Product Manager, Bitdefender

   Bitdefender Mobile Security s-a dovedit a fi o soluție de top și în ceea ce privește detecția unui număr mare de familii de adware. Aceasta este o calitate importantă pentru un soft antivirus, întrucât anumite aplicații ce integrează conținut publicitar deranjează utilizatorii cu mesaje, fără ca aceștia să își poată da seama care dintre aplicațiile folosite este responsabilă pentru respectivul conținut. De asemenea, în timpul testării softul nu emis nicio alarmă falsă.

   În cadrul evaluării AV-Comparatives, specialiștii organizației independente au menționat printre calități interfața web foarte intuitivă care permite controlul multiplelor dispozitive, gama largă de comenzi prin SMS și caracteristicile modulului Anti-Theft.

’’Bitdefender are o istorie lungă în domeniul produselor antivirus performante pentru computere și ne bucurăm să vedem că experiența companiei a fost transferată în domeniul mobilelor. Bitdefender dă dovadă de o consecvență deosebită pe gama de produse pe care o testăm’’, spune Andreas Clementi CEO al AV- Comparatives.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: