Bitdefender Antivirus Free Edition- primul antivirus gratuit din lume compatibil cu Windows 8


   Bitdefender anunta ca solutia Antivirus Free Edition, disponibil gratis numai in România, este primul antivirus gratuit din lume compatibil cu sistemul de operare Windows 8, ce va fi lansat oficial peste circa o luna.Specialistii Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, au ales sa realizeze aceasta compatiblitate deoarece pericolul infectiilor cu virusi e departe de a fi eradicat pe Windows 8, desi noul sistem de operare vine cu imbunatatiri pe partea de securitate.

 

 

 

 

  

Bitdefender Antivirus Free Edition utilizeaza cele mai avansate tehnologii pentru a oferi siguranta maxima, ruland insa pe resurse minime pentru a nu incetini calculatorul. Totodata, antivirusul este foarte usor de utilizat, nu necesita configurari la instalare sau in timpul functionarii si nu intrerupe activitatea celui care il utilizeaza.In plus, produsul acopera toate sistemele de operare, de la XP SP2 – Windows 8 si este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc un antivirus eficient si discret, un produs de care sa uite imediat dupa instalare.

 

 

Home   Bitdefender Antivirus Free Edition

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: