Malwarebytes Anti-Rootkit Beta- download


   Malwrebyts Anti-Malware este unul dintre cele mai eficiente si populare instrumente pentru protejarea PC-ului de malware si cod malitios.Compania a lansat prima versiune beta Malwarebytes Anti-Rootkit care a fost conceput pentru detectarea si eliminarea rootkit-urilor, diferenta dintre Anti-Malware este ca indeparteaza diferite tipuri de rootkit-uri pe care Anti-Malware nu le detecteaza.Aplicatia este portabila, trebuie doar sa executati fisierul “ mbar “ pentru a deschide aplicatia, dati click pe butonul Next dupa care se actualizeaza baza de date si dati din nou click pe butonul Next si puteti incepe scanarea sistemului dand click pe butonul Scan.

 

 

 

 

 

  

Dupa finalizarea procesului de scanare, acesta afiseaza un mesaj daca nu a fost gasit nici un tip de malware, in cazul in care a fost gasit malware pe sistemul dvs., acesta ofera posibilitatea de stergere. Copia produsului Malwarebytes Anti-Rootkit exipra pe data de 10 decembrie 2012, in mod automat.

 

 

 

 

Home   Malwarebytes Anti-Rootkit

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: