OPSWAT Security Score- vreificati starea de securitate a Windows-ului


   OPSWAT Security Score este un program gratuit si portabil cu ajutorul caruia puteti vrifica securitatea Windows-ului.Aceasta scaneaza computerul pentru aplicatiile de securitate instalate si ofera un scor, impreuna cu recomandari privind modul de imbunatatire a securitatii dispozitivului.OPSWAT Security Score afiseaza scorul in sectiuni diferite, cum ar fi, partajarea de fisier, firewall, criptarea hard disk-ului, anti virus, etc.

 

 

 

Cum sa utilizati acest program:

Utilizarea acestui program este foarte simpla, rulati programul, bifati acceptarea termenilor si a conditiilor si dati click pe butonul Start.Dupa ce programul preia datele despre programele de securitate instalate pe PC, este afisat scorul general si scorul pe fiecare sectiune, puteti da click pe fiecare optiune unde sunt afisate informatii suplimentare si cu privire la imbunatatirea securitatii.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows 7 si Windows 8.

 

 

Home   OPSWAT Security Score

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: