Windows 8 este instalat in peste 3% din computerele din intreaga lume


   Au trecut trei saptamaini de la lansarea official a sistemului de operare Windows 8, iar compania Soluto a anuntat ca acesta a fost deja instalat in proportie de 3,12% pe computerele din intreaga lume, datele au fost colectate prin programul Soluto care ajuta la rezolvarea probemelor de performanta.Windows 8 a fost instalat in proportie de 50,7% pe PC-uri, 44,5 % pe laptop-uri iar pe tablete a fost instalat in proportie de 4,6%.

 

 

 

 

  Cele mai multe calculatoare instalate cu Windows 8 sunt in Ungaria cu 8,9%, China cu 7.0%, Australia 4,6%, Romania 3,7% iar ultimul loc il ocupa SUA cu 3,4%.

   Cele mai frecvente accidente medii de programe per utilizator sunt Windows Explorer cu 18,3%, Facebook Video Calling cu 18,1%, Adobe Creative Suite Master Collection cu 16,7% si iTunes cu 14,3%.

 

Home   More information about graphic

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: