RegCross- curatarea si repararea erorilor de registry


    RegCross este un program gratuit care curata si repara erorile de registry din Windows.Acesta contine 4 instrumente, unul pentru scanarea si repararea erorilor de registry, Schedular, care poate fi utilizat pentru a programa in mod automat scanrea si repararea erorilor de registry, Manage Backup care permite restaurarea unei sesiuni anterioare si Startup Manager care permite gestionarea programelor care pornesc odata cu sistemul de operare Windows.

 

 

 

 

  

Pentru a efectua o scanare, selectati instrumental Scann, bifati daca doriti optiunea scanare si reparar erori in mod automat si crearea unui punct de restaurare si dati click pe butonul Start Scan.Dupa ce scanarea este finalizata si nu ati selectat optiunea de scanare si reparare erori in mod automat, dati click pe butonul Repair Problems.

 

 

 

Home   RegCross

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: