Vimeo- aplicatie oficiala pentru Windows 8 si Windows RT


   Vimeo este un site de streaming online si este la fel de popular ca si YouTube sau DailyMotion.Vimeo este acum disponibil si pe sistemele de operare Windows 8 si Windows RT.Acesta permite conectarea unui utilizator la contul Vimeo, permite incarcarea unui clip video si de asemenea, puteti vizualiza numeroase canale si clipuri video gazduite de Vimeo.

 

 

 

 

    Incarcarea unu clip video este foarte usor de realizat, dupa ce va conectati la contul Vimeo, dati click pe Upload a Video, selectati clipul video dupa care puteti modifica titlul sau sa adaugati o descriere si dati click pe butonul Save.Vimeo permite incarcarea fisierelor video de 500 MB intr-o saptamana, pentru a incarca clipuri video mai mari decat limita stabilita gratuit, trebuie sa treceti la planul platit, Vimeo Plus.

 

 

 

Home   Vimeo App

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: