USB-AV Free- ativirus pentru drive-uri USB


   USB-AV este un ativirus oferit gratuit pentru drive-uri USB, acesta scaneaza orice driver USB conectat la PC de virusi si malware.Dupa ce instalati aplicatia apare o fereastra in coltul din dreapta jos a desktop-ului si arata statusul de protectie a computerului, iar odata ce conectati un drive USB este scanat instantaneu fara a fi nevoie de interventia utilizatorului.In cazul in care sunt gasite ameninri pe driver-ul USB, acestea sunt mutate in mod automat in Carantina si sunteti notificat in legatura cu fisierele gasite.

 

 

 

USB-AV ruleaza in system tray chirar si dupa ce inchideti fereastra de notificare si puteti da click dreapta pe pictograma pentru a accesa diferite optiuni si permite blocharea unui drive USB la PC.USB-AV poate fi instalat pe langa ori si ce antivirus instalat pe PC si poate fi utilizat pe sistemele de operare, Windows 2000 profesional SP4, XP SP2, Vista, Windows 7 si Windows 8 32 si 64biti).

Home  USB-AV

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: