EnhanceMy8- instrument pentru tweacking si intretinere Windows 8


   EnhanceMy8 este un program gratuit pentru sistemul de operare Windows 8 ce contine instrumente pentru tweaking sau intretinere cu o multime de caracteristici si functii.Toate instrumentele sunt aranjate in interfata principal ce contin informatii despre system, instrumente, trucuri, optimizare si personalizare, dar ofera si o listacompleta cu comenzi rapide pentru instrumentele de system.Cateva din cele mai importante caracteristici ale instrumentului sunt, indentificarea proceselor, manager de start-up, registry cleaner, disk cleaner, defragmentare registry, Hard Drive Monitor, de asemenea, pot fi configurate setari de securitate, optimizare, etc.

 

 

 

 

EnhanceMy8 este disponibil intr-o versiune gratuita si o versiune platita, in versiunea gratuita sunt cateva restrictii pentru utilizarea unor instrumente care pot fi utilizate doar in versiune paltita.

 

 

 

Home   EnhanceMy8

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: