Bitdefender 2013- pe locul 1 dupa evaluarea institutului german AV-TEST


  Bitdefender, liderul pietei locale de antivirus, si-a mentinut suprematia in industria de securitate mondiala in sesiunea de testare derulata de institutul german AV-TEST, in septembrie si octombrie.Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc in testarea independenta realizata de AV-TEST, obtinand 17 puncte din maximum 18 posibile, potrivit rezultatelor anuntate la sfarsitul lunii noiembrie. Antivirusul romanesc s-a clasat astfel inaintea tuturor celorlalte 23 de produse de top testate in această runda.Performanta obtinuta de versiunea 2013 a produsului vine dupa ce Bitdefender 2012 s-a clasat in ultimii 2 ani, in mod constant, in fruntea industriei la evaluarile de specialitate.

 

 

 

 

 

’’Aceasta este runda de testare pe care toată piața o aștepta cu nerăbdare – prima evaluare a celor mai populare produse din generația 2013. După nemaipomenitul succes avut cu produsele din generația anterioară, care ne-au propulsat pe cea mai înaltă treaptă a topurilor, acum, după testarea generației Bitdefender 2013, se pare că ne vom detașa chiar mai mult’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

In evaluarea AV-TEST, Bitdefender a obtinut punctaj maxim la categoriile Protectie si Curatarea si refacerea unui sistem infectat, detectand in proportie de 100% amenintarile informatice si atacurile de tip ’’zero-day’’. Mai multe detalii despre rezultatele testului sunt disponibile la http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/sepoct-2012/.

Cu aceasta ultima runda de testare, Bitdefender isi intareste pozitia de lider, dominand evaluarile AV-TEST. Produsele romanesti au ccatigat, de asemenea, prestigioasa distinctie anuala a AV-TEST, Best Protection 2011. In ultimul an, Bitdefender a castigat in mod repetat si sesiuni de testare organizate de institutia independenaă austriaca AV-Comparatives, care a acordat produsului si premiul anual Top Rated Award – 2011.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: