VirusTotal Uploader- scanare imediata a fisierelor suspecte de virusi


   VirusTotal este probabil cel mai utilizat serviciu web pentru verificarea fisierelor suspecte de virusi.Pentru o verificare mai rapida a fisierelor suspecte puteti utiliza VirusTotal Uploader, aceasta este o aplicatie gratuita care odata instalata pe PC se integraza si in meniul contextual la optiunea Send To.VirusTotal Uploader permite verificarea adreselor URL, fisierele suspecte de virusi sau puteti verifica un proces suspect.

 

 

 

   Odata ce a-ti adugat un fisier suspect, acesta va avea un hash de fisier (amprenta unica care indentifica fisierul), daca fisierul a mai fost scanat de VirusTotal, veti vedea un mesaj care arata ca hash a fost gasit si se deschide browser-ul implicit cu rezultatele scanarii.Daca fisierul nu a fost deja scanat de VirusTotal, acesta va continua incarcarea fisierului sau puteti alege reincarcarea unui fisier deja scanat de VirusTotal.

 

 

 

Home   VirusTotal Uploader

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: