BitDefender 60 Second Virus Scanner- scanare rapida a PC-ului


   Bitdefender a lansat recent un nou instrument de securitate gratuit, acesta scaneaza calculatorul in 60 secunde.Bitdefender 60 Second Virus Scanner functioneaza cu tehnologia Cloud, astfel, scanarea este trimisa la serverul Bitdefender si rezultatele scanarii sunt trimise de pe server.Acesta poate fi instalat pe langa ori si ce solutie Anti-Virus instalata deja pe PC, fara a intra in conflict cu acesta.Pentru a utiliza aplicatia, trebuie doar sa o descarcati si sa o instalalati, dupa instalare, aplicatia va aparea ca un widget pe desktop.

 

 

 

 

 

   Pentru a scana PC-ul, dati click pe butonul Start Scan, dupa 60 de secunde se finalizeaza scanarea si dati click pe butonul View Report pentru a vizualiza raportul scanarii si eventualele probleme si pentru a le remedia.De asemenea, raportul afiseaza si media timpului de scanare, numarul de procese scanate si numarul de fisiere scanate. Bitdefender 60 Second Virus Scanner este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

Home   Bitdefender 60 Second Virus Scanner

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: