Windows 8 Codecs- codec-uri audio si video pentru Windows 8


  Windows 8 Codec este un pachet cu codec-uri audio si video pentru Windows 8 care instaleaza cele mai populare codec-uri.Pachetul vine cu FFDShow, filtre Lav, Haali Splitter Media, FSFiltrer si MPEG- 2 Decoder.In timpul instalarii, acesta va elimina toate codec-urile pe care le aveti instalate pe PC pentru a evita orice conflict, de asemenea, puteti marca si deselecta codec-urile pe care doriti sa le instalati in timpul instalarii pachetului de codec-uri.

 

 

 

 

Dupa instalarea codec-urilor, Windows Media Player sau orice aplicatie va fi capabila sa redea toate formatele de fisiere majore audio si video, inclusive MPC, AMR, APE, DIVX, EVO, MKA, FLAC, FLV, MKV, M4B, OGG, XVID, RWVB, OGG, OGV si AGOA.Windows 8 Codecs este compatibil cu cu sistemul de operare Windows 8 (32 si 64 biti).

 

Home   Windows 8 Codecs

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: