DDownload- descarcati programe


   DDownload este un program gratuit pentru Windows care ofera posibilitatea de a descarca programe direct de pe desktop.Interfata principala afiseaza optiuni care va redirectioneaza catre categorii de programe, care de asemenea, sunt disponibile si in partea stanga a programului.Acesta ofera peste 28 de categorii diferite care contin programe de backup si restore, firewall, etc., de asemenea, contine si o categorie din care puteti descarca programe portabile.

 

 

 

 

     Pentru a descarca un program, accesati meniul Get Apps, alegeti categoria si programul dorit, dati click dreapta pe program si alegeti optiunea Direct Download sau Direct Download from Page pentru a descarca programul.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

Home   DDownload

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: