Bitdefender 2013- declarat produsul anului de institutul de testare austriac AV-Comparatives


   Bitdefender, producatorul celui mai bun antivirus din lume, a primit distinctia ’’Produsul anului’’ acordata de prestigioasa institutie independenta de analiza AV-Comparatives.Premiul confirma din nou ca Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protectie a datelor si de prevenire a infectiilor cu virusi informatici.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorită unui mix puternic între detecția bazată pe semnături șicea bazată pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealtă foarte puternică și asta s-a văzut testare după testare. În mod clar Bitdefender merită acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

   Viorel Canja, seful laboratoarelor antimalware din Bitdefender pune succesul remarcabil inregistrat in ultimii doi ani pe seama unui mix intre experienta valoroasa a echipei in industria antivirus si importanta acordata unui raspuns extrem de rapid la noile amenintari.

 

 

 

’’Ritmul în care sunt dezvoltați noi viruși este din ce în ce mai alert, astfel încât tehnologiile antivirus lente au destul de puțin loc pe piață. Secretul succesului nostru este un raport bun între procesele automatizate și resursele umane implicate, care ne permite să răspundem foarte rapid la toate noile amenințări. Un alt element cheie este flexibilitatea tehnologiei pe care o dezvoltăm și o îmbunătățim constant de mai bine de 15 ani. Experiența valoroasă acumulată în tot acest timp ne permite să fim proactivi în procesul de detecție’’, a declarat Viorel Canja. 

   Bitdefender a obtinut un punctaj maxim in opt din cele noua runde de testare care au evaluat, printre altele, performanta in eliminarea soft-ului periculos, detectia atacurilor de tip phishing si performanta in conditii similare celor reale.

 

Home   AV-Comparatives

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: