Wise Auto Shutdown- inchiderea automata a sistemeleor de operare Windows


  Wise Auto Shutdown este un program gratuit care permite inchiderea PC-ului la o ora stabilita de utilizator si permite programarea pentru ShutDown, Restart, Log Off, Hibernate, Power off si Sleep.Programul pune la dispozitie trei optiuni pentru a programa unele din actiunile enumerate, cum ar fi, inchiderea PC-ului in fiecare zi la o ora preferata, timpul specificat de utilizator care permite setarea unei date si a orei, iar ultima optiune permite selectarea orei sau minutelor pana la urmatoarea modificare (Shutdown, Restart, etc).Wise Auto Shutdown permite activarea unui memento care este afisat inainte cu 5 minute de a se desfasura urmatoarea activitate programata.

 

 

 

    Wise Auto Shutdown ruleaza in fundal dupa fiecare activitate programata si puteti preveni orice schimbare de stare prin inchiderea programului.Acesta este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

Home   Wise Auto Shutdown

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: