Microsoft inchide Windows Messenger


   Microsoft inchide Windows Messenger pe data de 15 martie la nivel global, cu exceptia Chinei, unde Messenger este in continuare disponibil, acesta va fi implementat in Skype si va puteti conecta cu ID-ul Messenger si veti avea la indemana toate contactele Messenger, puteti trimite mesaje instant si puteti discuta prin chat video.Windows Messenger va continua sa functioneze, dar daca sunteti conectat la Messenger pe desktop, veti primi o notificare banner pentru a face upgrade la Skype.

 

 

 

 

    In momentul in care dati click pe banner, se va deschide o fereastra de instalare cu solicitarea de a face upgrade si urmati procesul de instalare Skype, odata inceput procesul de instalare Skype, Windows Messenger se dezinstaleaza in mod automat.Odata cu inchiderea oficiala de pe data de 15 martie 2013 a Windows Messenger, utilizatorii nu se vor mai putea conecta avand doar posibilitatea sa faca upgrade la Skype.

   Versiunile mai vechi de Windows Messenger nu vor primi notificari banner pentru upgrade, utilizatorii trebuie sa instaleze Skype manual.

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: