Should I Remove It- dezinstalati programele nedorite din computer


   Aplicatiile platite contin in general mai multe caracteristici decat aplicatiile gratuite, in cele mai multe cazuri, aplicatiile gratuite vin la pachet cu alte programe gratuite, cum ar fi, bara de instrumente, instrumente sau alte programe inutile si nu pot fi dezinstalate separate.Should I Remove It este o aplicatie gratuita care permite eliminarea programelor nedorite de pe computer, acesta analizeaza programele instalate si ofera sugestii cu privire la aplicatiile care pot fi eliminate in conditii de siguranta.

 

 

 

 

   Cand lansati aplicatia pentru prima data, aceasta scaneaza toate aplicatiile instalate si ofera informatii de baza pentru fiecare aplicatie instalata.Pentru a optine informatii suplimentare despre un program, dati click pe acesta si selectati optiunea What is it si se va deschide browser-ul unde sunt afisate informatiile cu privire la programul selectat.Informatiile include o descriere, detalii despre program, pe ce versiuni de Windows ruleaza, rating-ul utilizatorilor, popularitate, statistici de baza a instlarii, producator, etc.Pentru a dezinstala un program nedorit, dati click pe optiunea Uninstall.

 

  In meniul Settings aveti posibilitatea sa selectati sau nu optiunea pentru a actualiza o data pe luna lista cu programele instalate. Should I Remove It este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

Home   Should I Remove It

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: