Bitdefender Removal Tool- instrument pentru eliminarea Rootkit-urilor din PC


   Bitdefender a lansat un instrument care detecteaza si elimina Rootkit-urile din PC si spre deosebire de alte instrumente similare, Bitdefender Rootkit Removal poate fi lansat imediat, fara a fi nevoie sa reporniti sistemul in modul de siguranta, repornirea sistemului poate fi necesara doar pentru curatarea si eliminarea amenintarilor detectate.Acesta elimina cu usurinta rootkit-uri din toate familiile TDL (TDL – SST – Pihar), Mebroot, Mayachok, Mybios, Plite, XPaj, Whistler, Alipop, CPD, Fengd, FIPS, Guntior, MBR Locker, Mebratix, Niwa, Ponreb, Ramnit, Stoned, Yoddos, Yurn, Zegost si Necurs.

 

 

 

 

     Desi lista este putin invechita, Bitdefender va aduga noi familii rootkit pe masura ce devin cunoscute.Pentru a scana calculatorul de rootkit, trbuie doar sa deschideti programul sis a dati click pe butonul Start Scan.Bitdefender Rootkit Removal poate fi utilizat pe versiunile de 32 si 64biti ale sistemului de operare Windows.

   Daca doreste cineva o liceenta pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, valabila un an de zile, lasati un comentariu.Din pacate nu pot sa fac un concurs pe tema asta, de aceea o sa decid eu cine primeste liceenta.Liceenta va fi trimisa prin e-mail.

Home  Bitdefender Rootkit Removal Tool

 

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: