Microsoft va incheia suportuul tehnic pentru Windows 7 RTM


   Dupa anuntarea incetarii suportului tehnic pentru Windows XP, Microsoft a anuntat ca va inchide suportul tehnic si pentru Windows 7 RTM( fara Service Pack), incepand cu data de 9 aprilie 2013.Acesta nu va mai fi acceptat in urma ciclului de viata standard pentru suportul tehnic care se incheie la 24 de luni de la lansarea unui Service Pack.Windows 7 va continua sa fie pe deplin sprijinit pana pe data de 13 ianuarie 2015, dar si cu suport extins (actualizari de securitate platite) pana in 14 ianuarie 2020.

 

 

 

    Un Service Pack (SP) este o actualizare care se adreseaza clientilor si feedback-ul partener, SP1 pentru Windows 7 si pentru Windows Server 2008 R2 este o colectie recomandata de actualizari si imbunatatiri pentru Windows, care sunt combinate intr-o singura actualizare instalabila.Microsoft recomanda sa faceti Upgrade la Windows 7 Service Pack 1.

Source   Source (more info)

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: