O&O DiskStart 2 Professional- liceenta gratuita


   O&O DiskStart 2 Professional este un program complex care va permite sa analizati spatiul utilizat pe hard disk.Acesta are o interfata de tip Explorer, astfel, utilizatorii pot naviga oriunde pa hard disk pentru a analiza fiecare dosar sau fisier, in plus, acesta afiseaza fisierele care utilizeaza cel mai mult spatiu pe disk si incetinesc sistemul.Cateva dintre caracteristicile O%O DiskStart 2 Professional sunt, display graphic, analiza rapida in structura sistemului de fisiere, suporta unitati interne si externe, sprijina si sistemele de 64 biti, etc.

 

 

 

   Pentru a optine o liceenta, intrati pe Pagina Promotionala, introduceti adresa de e-mail si dati click pe butonul Request free license.Liceenta va fi trimisa pe adresa de e-mail introdusa, acesta liceenta poate fi utilizata pe sistemele de 32 sau 64 biti a sistemelor de operare Windows dar nu aceeasi liceenta pe ambele versiuni.

 

 

Home  O&O DiskStart 2 Professional

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: