Complete Internet Repair- remediati probleme legate de internet


   Complete Internet Repair este o aplicatie gratuita si portabil care poate remedia problem legate de internet si nu va modifica orice setari de regitry si nu lasa urme de erori in computer.Complete Internet Repair poate remedia probleme de retea cauzate dupa eliminarea de spyware, adware, troian, etc., imposibilitatea de a accesa orice pagina web sau anumite pagini web, ferestre pop-up deschise cu descriera unor probleme legate de internet, probleme DNS, de asemenea, poate remedia probleme legate de Internet Explorer cand acesta nu mai functioneaza sau se blocheaza, probleme legate de IP sau alte erori DHCP.etc.

 

 

   Pentru a remedia o problema, trebuie sa selectati optiunea legata de problema dvs. si dati click pe butonul GO si incepe in mod automat remedierea problemelor, fara a fi nevoie de interventia utilizatorului..Complete Internet Repair este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

Home   Complete Internet Repair

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: