Windows MedKit- recuperati PC-ul dupa infectii malware


   Windows MedKit este o aplicatie gratuita si portabila care poate fi utilizata pentru a repara PC-ul dupa infectii malware.Acesta permite recuperarea urmatorelor aspecte dupa infectia cu malware, adauga optiunile de dosar inapoi in Windows Explorer, adauga Internet Options inapoi in Internet Explorer, reseteaza bara de activitati, arata toate unitatile din My Computer, activeaza Registry Editor, Task Manager, CMD, Msconfig, meniul start si panoul de control.

 

   Windows MedKit permite si stergerea fisierelor autorun, pentru asta trebuie doar sa dati click pe butonul Delete Autorun Files, aflat in interfata principala.Toate instrumentele pentrru remedierea problemelor mai sus mentionate, sunt in meniul WinMedkit si System.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows.

Home   Windows MedKit

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

One Response to Windows MedKit- recuperati PC-ul dupa infectii malware

  1. DamianG says:

    O sursa de infectii malware o reprezinta navigarea pe site-urile infectate. Sitelock previne aceste infectii si monitorizeaza activitatile de tip malware din site.
    Pentru magazinele online, sigiliul SItelock ofera un plus de incredere clientilor care trebuie sa completeze datele personale in procesul de achizitie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: