Twitter- aplicatie oficiala pentru Windows8


   Twitter a lansat in sfarsit prima versiune a aplicatiei oficiale Twitter pentru dizpozitivele cu Windows 8, aceasta are o interfata frumoasa si usor de utilizat si este conceputa pentru touchscreen.Odata instalata aplicatia, dati click pe tigla Twitter, introduceti numele de utilizator si parola si autorizati aplictia sa se conecteze la contul dvs., dupa care permiteti ca aplicatia sa ruleze in fundal.In plus, fata de functiile familiare Home, Connect, Discover si Me, acesata aplicatie introduce noi functionalitati care profita de caracteristicile din Windows 8.

 

     Acestea sunt Snap View, care va permite sa utilizati o alta aplicatie alaturi de Twitter, fixate Twitter in partea stanga sau dreapta a ecranului si puteti incepe sa utilizati o alta aplicatie.Photos, acesat functie permite sa vedeti o versiune mai mare a fotografiilor individuale, si de asemenea, puteti trece pe orizontala pentru a vizualiza mai multe fotografii in fila Discover, sau profilul unui utilizator. Share charm va permite sa distribuiti continut di orice aplicatie, cum ar fi o fotografie sau un articol de stiri pe Twitter.Search Charm va permite sa cautati un cont sau sa vedeti un Tweets folosind caseta de cautare din Charm Bar, iar functia Live Tiles and notifications va tine la curent cu tot ce se intampla pe Twitter.

   Pentru a reimprospata continutul de pe Twitter, dati click stanga pe bara de scroll, tineti apasat si impingeti bara de scroll in sus pana vedeti optiunea Release to Refresh si eliberati bara de scroll.

Home   Twitter for Windows 8

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: