Mozilla Cleaner- stergeti fisierele inutile si istoricul din browsere


   Mozilla Cleaner este un instrument gratuit care sterge istoricul de navigare din browser-ele Internet Explorer, Moziila Firefox si Google Chrome, de asemenea, goleste cosul de gunoi, curata folderele temporare, documente utilizate recent, etc.Mozila Cleaner poate fi configurat sa ruleze la oprirea browser-elor sau sa porneasca odata cu sistemul de operare.Dupa instalarea si pornirea programului, acesta detecteaza browser-ele instalate si profilurile lor implicite.Daca doriti sa setati profiluri diferite, dati click pe butonul refresh de langa profilul corespunzator.

 

 

   Pentru a sterge fisierele inutile si isoricul din browsere, trebuie sa selectati fila Internet Explorer, Mozilla, System, etc si selectati optiunile pe care doriti sa fie executate la stergere, de exemplu, pentru browsere selectati, History, Cookies, Cache, etc. si dati click pe butonul Clean.Mozilla Cleaner este mai eficient daca il utilizati cu drepturi de administrator, pot exista anumite fisiere care necesita privilegii de administrator pentru a fi curatate in mod correct.Instrumentul este compatibil cu sistemele de operare Windows Vista si Windows 7.

 

 

Home   Mozilla Cleaner 2.02

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: