goVideos- player YouTube pentru desktop


   goVideos este un player YouTube gratuit pentru desktop, care va permite sa redati videoclipuri direct pe desktop, fara a mai fi nevoiti sa deschideti un browser.Acesta va permite sa cautati clip=uri video in functie de interesele dvs si de asemenea, plaseaza videoclip-urile in diferite categorii.In interfata programului sunt afisate widget-uri cu ajutorul carora puteti accesa cele mai populare videoclip-uri de pe YouTube, cele mai vizionate astazi, saptamana trecuta, cele mai vizionate luna trecuta si cele care sunt vizionate tot timpul.

 

 

   In partea de sus puteti accesa videoclip-uri in functie de categoria dorita, cum ar fi, calatorie, moda, finante, dans, masini, etc.goVideos reda videoclip-ul selectat intr-o fereastra principala, permitandu-va sa cautati alte videoclip-uri din interfata principala.Programul este compatibil cu sistemele de operare Mac OS X, Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8.

 

 

Home   goVideos

Reclame

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: