Debenu PDF Tools PRO- full version


   Debentu PDF Tools Pro este un instrument simplu de utilizat care va permite sa examinati fisiere PDF, sa uniti, sa impartiti fisiere PDF, sa decupati, rotiti pagini, sa extrageti datele din formulare, sa convertiti fisiere PDF in text, editare JavaScript, sa convertiti imagini in PDF, etc.Odata instalat programul, acesta se integreaza in meniul contextual, dati click dreapta pe orice document PDF si alegeti optiunea Debenu PDF Tools Pro, pentru a vedea lista cu tate caracteristicile sale.

 

 

 

  

   Pentru a intra in posesia unei chei de activare, intrati pe pagina promotionala si dati click pe butonul Download Now.Arhiva descarcata contine fisierul executatbil al programului si doua fisiere text care contine informatii legate de configurare si cheia de activare a produsului.Debenu PDF Tools Pro este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 si 64biti).

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: