BlueLife KeyFreeze- blocati mouse-ul si tastatura


   KeyFreeze este un program gratuit si portabil cu ajutorul caruia puteti bloca mouse-ul si tastatura, fara a bloca ecranul, ceea ce inseamna ca puteti viziona in conditii de siguranta clip-uri video, un film sau sa tineti un videochat, de asemenea, puteti lasa copii in siguranta la computer sa vizioneze un desen animat.Pentru a bloca mouse-ul si tastatura, trebuie doar sa deschideti programul si in 5 sec se blocheaza in mod automat mouse-ul si tastatura.

 

 

 

 

   Daca nu doriti sa blocati mouse-ul si tastatura dupa deschiderea programului, dati click pe butonul verde, Cancel Loking, iar daca doriti sa blocati mouse-ul si tastatura, dati click pe butonul rosu, Lock Keyboard & Mouse, iar dupa 5sec. se blocheaza mouse-ul si tastatura.Pentru a debloca mouse-ul si tastatura, apasati comanda rapida Ctrl + Alt + Del, comanda rapida este afisata si in interfata programului.Programul este compatibil cu sistemele de operare Windows.

 

 

 

Home   BlueLife KeyFreeze

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: