IP Geolocator- aflati locatia adreselor IP


  IP Geolocator este o aplicatie gratuita pentru Windows 8 si Windows RT care va permite sa optineti locatia unei adrese IP.Aplicatia va arata si locatia pe Bing Maps, si de asemenea, puteti schimba modul in care harta este afisata.Pentru a cauta locatia unei adrese IP, dupa instalarea si deschiderea aplicatiei, introduceti adresa IP si dati click pe butonul Check.Intr-o fereastra noua sunt afisate datele adresei IP, cum ar fi, statusul adresei IP, oras, tara, regiunea tarii, codul tarii, data si ora locala, latitudine si longitudine.

 

 

 

    In partea dreapta este afisata locatia adresei IP pe harta, de aemenea, aveti posibilitatea sa modificati tipul de harta afisat, in treai modalitati, cum ar fi, stradala, aeriana si perspectiva aeriana.

 

 

 

home   IP Geolocator

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: