Outlook.com- aduce functionalitati noi si o noua interfata pe Android


   Microsoft a lansat aplicatia Outlook.com pentru Android in noiembrie 2012, aceasta nu a mai avut parte de actualizari noi pana acum.Microsoft a lansat o actualizare noua pentru aplicatia Outlook.com pentru Android, aceasta actualizare vine cu functionalitati noi si schimba integral interfata aplicatiei, aceasta fiind aproape identica cu aplicatia Mail din Windows 8 si web.Outlook.com dispune de conversatie filetare, filter pentru mesaje necitite si semnalizate, si ofera posibilitatea de a marca mesajele nedorite.

 

 

 

 

   De asemenea, aplicatia Outlook.com se sincronizeaza cu calendarul si persoanele de contact, puteti vizualiza si sincroniza foldere standard si personalizate, inclusiv sub-foldere, etc.Aplicatia Outlook.com poate fi instalata pe dizpozitive cu Android 2.3, 4.0, 4.1 si 4.2.

 

 

 

home   Outlook.com (Google Play)

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: