9Patch Resizer- creati imagini HDPI, MDPI si LDPI pentru Android


  9Ptch Resizer este un program gratuit cu ajutorul caruia puteti crea imagini HDPI, MDPI si LDPI dintr-o singura imagine, aceste imagini pot fi utilizate de programatorii care creaza aplicatii pentru dispozitivele cu Android, aceste imagini pot fi introduse in aplicatiile lor.Acest program creaza mai multe dimensiuni ale unei imagini, acestea fiind redimensionate in mod automat.Pentru crea o imagini HDPI, MDPI si LDPI, deschideti programul si adaugati una sau mai multe imagini prin drag and drop in interfata programului.

 

 

 

 

Odata adaugate imaginile, acesta arata statusul imaginilor, odata terminata conversia imaginilor, programul creaza foldere-le drawable-hdpi, drawable-ldpi si drawable-mdpi in directorul radacina, unde este stocata imaginea sursa si pot fi adugate in dosarele de proiect a unei aplicatii pentru Android.Programul este disponibil in fisiere executabil pentru Windows si Java pentru alte sisteme de operare.

 

 

 

home   9Patch Resizer

Anunțuri

Despre onetechnews.com
Toate programele prezentate pe acest blog sunt instalate si testate pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate(32biti) si Windows 8 Pro (32biti). Programele pentru Android sunt testate pe tableta Allview Speed City cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: